Home
|
Tarieven

Tarieven en vergoedingen

Een kennismakingsgesprek van 30 minuten is gratis en vrijblijvend. Het is bedoeld om te kijken waar jouw behoefte ligt en wat ik daarin voor je kan betekenen.

De behandeling bestaat uit sessies van 45 minuten tot een uur. Het tarief is € 90,00 per sessie.

Vergoedingen Aanvullende Zorgverzekering

Behandelingen kunnen (deels) vergoedt worden vanuit een afgesloten aanvullende zorgverzekering. Voor meer informatie over de vergoeding vanuit uw aanvullende zorgverzekering adviseren wij u om contact op te nemen met uw zorgverzekeraar.‌

‌Na elke sessie ontvangt u van ons een factuur en deze betaalt u binnen de afgesproken betaaltermijn. De factuur dient u zelf (digitaal of per post) in bij uw zorgverzekeraar. Vrijwel alle zorgverzekeraars geven aan dat zij binnen 10 werkdagen de vergoeding overmaken naar de verzekerde.‌

‌Let op! Vaktherapie Hoogbegaafdheid heeft geen contracten afgesloten met zorgverzekeraars. Dit houdt in dat wij niet vanuit de basisverzekering werken.

‌Zelf betalen‌

Uiteraard kunt u ervoor kiezen om behandeling of begeleiding zelf te betalen. Na elke sessie ontvangt u van ons een factuur en deze kunt u binnen de afgesproken betaaltermijn betalen.

Heeft u een vraag over uw factuur?

Indien u een vraag heeft over uw factuur, dan kunt u contact met ons opnemen via 06-20124433 of mail uw vraag naar info@hoogbegaafdheid.nl.
Over Monique
Monique Bakker is Beeldend Vaktherapeut, gespecialiseerd in het behandelen van hoogbegaafde kinderen, jongeren en volwassenen.
Heerhugowaard
Donderdag en vrijdag:
Zuijder Vlaerdinge 16
1704 MZ Heerhugowaard
Utrecht
Dinsdag en woensdag:
Californiëdreef 31
3565BJ Utrecht

Vaktherapie Hoogbegaafdheid is aangesloten bij de Federatie Vaktherapeutische Beroepen (FVB) en bij de Nederlandse Vereniging Beeldende Therapie (NVBT) onder nummer 111674. AGB Code Vaktherapie Hoogbegaafdheid: 25250014. AGB-Code Monique Bakker: … Voor klachten zijn wij aangesloten bij klachtenportaal zorg.